| Mézes mustáros hús receptHúsételek Hozzávalók: fél kiló sertés comb 2 deci tejszín 4-6 evőkanál mustár 2-3 evőkenál méz lestyán kakukkfű só bors olaj kicsi liszt Elkészítés: A húst csíkokra vagy kockára vágjuk,de akár szeletre is mehet,és akkor kicsit meg kell kloffolni. Ki hogyan szereti. Kicsi olajon feltesszük megsütjük;sózzuk és borsozzuk. Amíg elkészül, összekeverjük a szószt.Tejszín, mustár, kakukkfű, lestyán, és a liszt sűrítéshez,hogy tényleg olyan szószos legyen.Majd amikor a hús kész ráöntjük és felforraljuk.Mikor elég meleg belemegy a méz is.Forrás után olyan 8-10 percig főzzük,hogy az ízek összeérjenek és a fűszerek íze is rendesen kifőljön. Tálalás tésztával.(Legalábbis nálunk:)) Tanácsok: Egyszerű.Kezdő szekácsoknak is könnyen elkészíthető. A receptet beküldte: diagonalt Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |