| Mézes almás hab receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 nagy alma 3 szem szegfűszeg 2 ek akácméz 2 dl tej 1 tejszínhabpótló por Elkészítés: A mézet megpirítottam a szegfűszeggel együtt. Aztán beledobtam hámozva, kisebb szeletekre vágva az almát, ami pár perc alatt néhány kavarás mellett meg is puhult. Néhány cikk kell a díszítéshez a végén. A szegfűszeget eltávolítottam, aztán kézimixerrel elkavartam. A sűrű krémet hűtőbe tettem majd elkészítettem a habot előírás szerint. Hamar kihűlt, akkor aztán a tejszínhabbal összekevertem, és tálalásnál fahéjat szórtam rá, meg a kimaradt almacikkekkel dekoráltam. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |