| Mexikói csirkecomb (mikróban) receptHúsételek Hozzávalók: 4 csirkecomb só, pirospaprika, 1 evőkanál olaj 1/2 kávéskanál gyömbér 4 gerezd fokhagyma összezúzva 2 nagy fej hagyma, aprítva 1 zöldpaprika, csíkokra vágva 40 dkg paradicsom, kis kockákra vágva 1 piros paradicsompaprika, csíkokra vágva 1 doboz szemes kukorica rozmaring Elkészítés: A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat besózzuk és fűszerezzük. 1 perc alatt felmelegítjük az olajat. Belerakjuk a hagymát és a fokhagymát, 2 percig fedetlenül pároljuk. A hagymához keverjük a paprikákat, és a szemes kukoricát. Megfűszerezzük, közé teszünk néhány szál rozmaringot, és rátesszük a csirkecombokat. Szorosan lefedve 70%-os erősségen (350 W) 35 percig főzzük, közben kétszer megforgatjuk a húsokat. Tanácsok: Egy távoli ország ízeit és színeit élvezhetjük benne. (Az időadatok 500 W-os teljesítményre vonatkoznak.) A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |