| "Mexicana" (Mexikói palacsinta) receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 20 darab sós (kukoricalisztbõl sütött) palacsinta, 20 dkg fõtt szárnyashús, 10 dkg póré, 10 dkg paradicsom, 10 dkg kukorica, 2 dkg vaj, fél citrom leve, 1 csomó metélõhagyma, só, bors, chili. Elkészítés: Egy serpenyõben vajat olvasztok, abban megpárolom a kakrikákra vágott pórét, a kukoricát, az apróra vagdalt húst, az apróra vágott paradicsomot. Megszórom sóval, borssal, azróra vágott snidlinggel és megöntözöm citromlével. A palacsintákat ezzel a töltelékkel töltöm meg, feltekerem és egy kivajazott tuzálló formába teszem. 10 percre betolom a forró sütõbe. Forrón tálalom. A receptet beküldte: Rekus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |