| Meggyes túrótorta glukononnal receptHozzávalók: 500 ml habtejszín 750 g tehéntúró 300 g magozott meggy 200 g glukonon 1 evőkanál citromlé 30 g zselatin A tetejére: 2 evőkanál sötét kakaópor 100 g fejtett meggy szemek Elkészítés: A túrót tegyuk egy tálba, törjuk össze egy villával és keverjunk hozzá 100 g edesitoszert és 1 evőkanál citromlét. A zselatint a tasakon lévő előírás szerint olddjuk fel, majd keverjuk hozzá a túrókrémhez. A magozott meggyet is keverjuk hozzá. A habtejszínt verjuk fel a maradék 100 g glukononnal, majd keverjuk a túrós krémhez. Egy lekapcsolható oldalú tortaformába öntsuk a krémet, egyengesuk el a tetejét, takarjuk le fóliával és 6 órára tegyuk a hűtőbe. Jo etvagyat! A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |