| Meggy sarok receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 egyforma piskóta 4 -4 tojásból,egyik fehér,másik kakaós. 4 tojás 4 kanál cukor 4 kanál liszt fél csomag sütőpor A kakaósnál 1 kanál liszt helyett 1 kanál kakaó. Krém:0.5 l tej 2 cs. málna/meggy puding 1 rama 25 dkg porcukor 1 ü kimagvazott meggy 1 cs. étkezési zselatin és a meggy leve Elkészítés: Alulra tesszük a fehér piskótát és rákenjük a következő krém felét:0.5 l tejben megfőzzük a 2 cs.pudingot,és ha kihült összedolgozzuk a ramaval elhabositott cukorral. Erre tesszük a kimagvazott meggyet . A zselatint megfőzzük 3 dl meggylével és kihütjük.Akkor tesszük a meggyre amikor már kezd kocsonyásodni. Erre tesszük a krém másik felét és a kakaós piskótát. Kicsit a mélyhütőbe tesszük,hogy jol összedermedjen! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: leleszi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |