| Márványos karamell szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 15 dkg liszt (szénhidrát csökkentett) 15 kanál édesítő 4 db tojás fél csomag sütőpor 1 dl tej 1 dl olaj 2 csomag instant kávéKrém 5 dl tej 2 csomag főzős karamellás pudingpor 15 kanál por édesítő 20dkg ráma Teteje 500 ml tejszín Máz 2 kávéskanál karamellás pudingpor 2 teáskanál étolaj 3 teáskanál édesítő 1-1,5 dl víz Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk, közepes méretű tepsibe öntjük és megsütjük. A tejben megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt, hozzáadjuk a édesítővel habosra kevert Ramát és a kihűlt tészta tetejére kenjük. A tejszínt felverjük és rákenjük a krém tetejére. A máz hozzávalóit megfőzzük, kissé hűlni hagyjuk, majd rákenjük a tejszín tetejére, végül egy hústűvel megcirógatjuk, hogy szép márványos legyen. A receptet beküldte: Noricica1987 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |