| Bokacció szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tészta: 6egész tojás 22dkg kristálycukor 20dkg darált dió 6dkg zsemlemorzsa 1/2 cs.sütőpor nápolyi lapok Krém: 2dl erős fekete kávé 2dl tej 4ek liszt 2tojás sárgája 25dkg margarin 25dkg porcukor Elkészítés: A tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük.Hozzáadjuk a diót,zsemlemorzsát,sütőport,és jól összekeverjük.A tepsi alját nápolyi lapokkal kibéleljük, a masszát ráöntjük,és megsütjük. A kávéból,tejből,lisztből,tojássárgákból krémet főzünk.A margarint a porcukorral habosra keverjük,majd a kihűlt főtt krémmel jól összekeverjük,és a tészta tetejére kenjük.Erre pörkölt durvára vágott diót teszünk. A receptet beküldte: Rumino Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |