| Marharagu aszalt sárgabarackkal receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg marhacomb 20 dkg aszalt sárgabarack 3 dl natúr paradicsomszósz 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 teáskanál római kömény 1 teáskanál őrölt fahéj petrezselyemzöld olaj bors só Elkészítés: Az apró kockára vágott hagymát étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, majd fahéjjal és római köménnyel fűszerezzük. 5 percig pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével és 1 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve, takaréklángon főzzük a húst a szaftban. Fél óra múlva hozzáadjuk a felezett aszalt barackokat, és az egészet addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben kevés vizet adunk hozzá, ha szükséges, hogy maradjon elég szaftja. Tálalás előtt megszórjuk frissen vágott petrezselyemzölddel, végül párolt rizzsel kínálju A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |