| Málnás piskótarakás receptSütemények, édességek Hozzávalók: 50 dkg málna 1 liter joghurt 2 csomag babapiskóta kevés vaníliás cukor porcukor ízlés szerint tetszés szerint tejszínhab a tetejére citromfűlevél vagy mentalevél a díszítéshez(persze ez el is maradhat) Elkészítés: A joghurtot öszekeverem a porcukorral és a vaníliás cukorral, a málnát óvatosan megmosom és lecsöpögtetem. Egy üvegtálat vagy jénait kibélelek babapiskótával, meglocsolom a joghurttal, és megszórom málnával. A rétegezést addíg folytatom, míg tart a hozzávalókból. Ezután az egészet hideg helyen állni hagyom kb. fél napot, ameddig a málna és a joghurt átáztatja a piskótát.Miután kehelybe kiszedtem az adagokat, tetejükre tejszínhabot teszek, és egy szem málnával és citromfűlevéllel díszítem. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |