| Málnás krémtúró receptSütemények, édességek Hozzávalók: 15 dkg málna ( friss) 40 dkg sovány túró 1.5 ek porcukor 2 teáskanál citromlé 0.5 citromból nyert citromhéj ( reszelt ) Elkészítés: A málnát óvatosan megmossuk. 20 szemet félreteszünk a díszítéshez. A krémtúróhoz adunk 1 ek porcukrot, a citromlevet és a reszelt citromhéjat, majd alaposan összedolgozzuk. Két tálba elosztjuk a málnát, a maradék porcukrot elosztjuk rajtuk, majd villával kissé összetörjük (nem pépesre). A krémtúrót a málnára halmozzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük, majd legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |