Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás hús ahogy én szoktam recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet tarja(de lehet akár csirkecombbal is)
kb 2 kg burgonya
3-4 fej vöröshagyma

bors
majoránna
1 nagy tejföl
majonéz
mustár
porcukor
olaj vagy zsír

Elkészítés:
A krumplit felvágom karikára és a zsiradékkal kikent tepsibe teszem(gáztepsit érdemes használni),ezt beborítom a hagymakarikákkal,majd só,bors,majoránna.
A második réteget is ugyanígy majd a legtetejére kerülnek a hús szeletek és még egy kevés hagyma.
Alufóliával lefedem és beteszem a sütőbe,amíg sül elkészíthetem a tartár mártást.Mikor már majdnem készen van akkor leöntjük a mártással és készre sütjük.

Tanácsok:
Én először légkeverésen 200 fokon szoktam sütni,és utána lejjebb veszem.De ezt egy háziasszony úgyis tudja:)

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Boldogság1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás hús2 » Majoránnás csirkecombok » Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás aprópecsenye
» Ahogy én készítem a nyulat » Majorannás hús » Pacal, ahogy én készítem » Majoránnás sertéstokány
» Sülthús ahogy mi szeretjük » Flódni, ahogy mi készítjük » Pizza, ahogy én készítem » Hókifli, ahogy én csinálom
» Majoránnás ragu » Majorannás krumplileves » Majoránnás nyúlcomb » Majorannás burgonyfőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.