| Ahogy én készítem a nyulat receptHúsételek Hozzávalók: 1 kisebb nyúl 2-3 db voroshagyma 5-6 gerezd fokhagyma/lehet tobb,vagy kevesebb/ kevés finomliszt só fuszerek: darált komény, feketebors, kari, oregano, bazsalikom Elkészítés: Kicsontozom a combokat,a hátat és kis kockákra vágom, kozben az apróra vágott voroshagymát megdinsztelem enyhén, ráteszem a hús és tovább dinsztelem. A csontos részt kulon megfozom levesnek. Mikor már kezd a hús sulni-pirulni rászórom a lisztet, fúszereket, jól átkeverem és felontom vízzel. Lassú tuzon fozom puhulásig beleteszem a 450 grammos /konzerv/ borsót, a levesbol kivett csontos részrol a húst, és osszeforralom. Rizzsel, tésztával tálalom. Tanácsok: *Akkor finom ha a fokhagyma kiérzodik rajta.* *A voroshagyma teljesen szétfo. *A hazai borsót hamarabb teszem bele mint a konzervet. *Fuszereket szájíz szerint rakom. * Készítheted csirkecombbol is,kevesebbet kell fozni. **A kolléganőm vadul érte.** A receptet beküldte: githaj Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |