Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás hús2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
apróra vágott hús,
majoranna,
tejföl,
liszt,
olaj

Elkészítés:
A húst olajon megpirítjuk, utána pároljuk, vörös húsoknál szoktam vizet tenni alá, hogy puhább legyen. Amikor már majdnem kész, ráöntöm a majorannát. Előbb nem szabad, mert elveszti az ízét. A végén tejfölös habarást teszek rá. Sült krumplival nagyon finom.


A receptet beküldte: Mókica

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majoránnás sertéskaraj » Majoránnás sertéstokány » Majorannás metélt » Majorannás aprópecsenye
» Majorannás marhatokány » Majoránnás ragu » Majorannás krumplileves » Majorannás sárgarépafánk
» Majoránnás fasírozott » Majorannás sárgarépaleves » Majorannás burgonyfőzelék » Majorannás rakott zöldbab
» Majorannás hús » Majoránnás nyúlcomb » Majoránnás csirkecombok » Majoránnás csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.