| Majonézes cérnametéltsalát receptSaláták, öntetek Hozzávalók: -200 g cérnametélt -egy doboz kukorica -majonéz -só a tészta főzővizéhez Elkészítés: A cérnametéltet ki kell főzni sós vízben, de óvatosan, mert gyorsan megfő. Egy tálba rakjuk a leszűrt cérnametéltet, hozzáöntjük a kukoricát, amit szintén leszűrünk, és végül hozzáadjuk a majonézt. Jó étvágyat! Tanácsok: Nem egy kalóriaszegény étel, de nagyon finom. Majonéz adagolásáról annyit, hogy mindenki tetszés szerint adjon annyit hozzá, amennyit gondol. (Ha túl erősnek bizonyulna a majonéz, lehet tejföllel vegyesen adagolni.) Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: Venes Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |