Tutireceptek.hu fejléc

Sváb pacal-lencse saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg előfőzött pacal,
1 csésze lencse,
ecet,
só,
frissen őrölt bors.

A marinádhoz:
Finomra vágott hagyma,
ecet,
só,
bors,
csipetnyi cukor.

Elkészítés:
Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt.
A lencsét megmosom és bő sós vízben puhára főzöm (azért szét ne essék - max.1/4 óra).
Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem.
A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem.
Tetejét kicsit megszórom frissen őrölt borssal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta majonézzel » Orosz halsaláta » Csirkés saláta » Sárga saláta
» Krémes szőlő saláta » Jégsaláta gombával » Ibi paradicsom salátája » Astoria saláta
» Hagymás zöldbabsaláta » tojás saláta » Magos tonhalsaláta » Vitaminsaláta virslivel
» " Isteni" Tésztasaláta » Jércemell -koktélsaláta » Menyecske saláta » Téli vegyes saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.