Tutireceptek.hu fejléc

Májas húsgolyó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált seréshús
1/2 kg csirkemáj
20 dkg zsemlemorzsa
3 db tojás
olaj

bors
fokhagyma
majoránna

Elkészítés:
A csirkemájat megmossuk és apró kockára vágjuk és hozzákeverjük a darált húshoz a tojásokkal együtt.Sóval borssal ,tört fokhagymával és majorannával fűszerezzül,majd hozzáadunk annyi zsemlemorzsát, hogy formázható masszát kapjunk.Kis golyókat gömbölyítünk belőle,és zsemlemorzsába megforgatjuk.Bő forró olajban kisütjük,melegen vagy hidegen salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Májas szósz » Sertésmájas tál » Májas burgonya » Csirkemájas csirkeszárny
» Csirkemájas szelet » Rántott kenőmájas » Májas rizs » Májas rántotta
» Königsbergi húsgolyók » A Lászlók csirkemájasa » Májas csirkerolád » Gombás-májas rakott karaj
» Sajtos májas csirkemell » Libamájas saláta » Libamájas szendvicskrém » Húsgolyós vitaminsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.