Tutireceptek.hu fejléc

Sertésmájas tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg sertésmáj
30 dkg burgonya
2 nagy fej vöröshagyma
3 tojás
1 csomó petrezselyemzöld
6 evőkanál olaj

őrölt bors

Elkészítés:
A megmosott májat vékony csíkokra vágjuk, és egy csipet őrölt borssal fűszerezve egy evőkanál olajban a máj fehéredéséig sütjük egy mélyebb serpenyőben.
A meghámozott, vékony karikákra vágott burgonyát két evőkanál olajon pirosra sütjük.
A megtisztított, felszeletelt hagymát a maradék olajban üvegesre pároljuk, majd a kisütött burgonyával együtt a májhoz adjuk.
A tojásokat felverjük, megsózzuk, és a hagymás-burgonyás májra öntjük, kevergetve megsütjük.
Végül a tetejére szórjuk a felaprított petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás burgonya » Gombás rakott tészta » Zöldséges rakott krumpli » Zöldséges Risotto
» Gőzgombóc ringlós töltelékkel » Töki Pompos » Zöldséges-rizses csirkecombok » Argentin palacsinta II.
» Csirkés csusza » Rakott falatok tejföllel » Spenótos rakott tészta » Spencer bab
» Sólet ropogós libacombbal » Gombás tofu rizzsel » Hússal rakott lencse » Brutus saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.