| Kukoricás tavaszi saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 doboz konzerv kukorica 1 fej saláta 2-3 paradicsom fél lilahagyma fél kígyóuborka só bors kevés víz édesítőszer cukor csípős ízt kedvelőknek chili Elkészítés: A salátát megmossuk, széttépkedjük,felszeleteljük az uborkát, paradicsomot, hagymát, és sózás után fél órát állni hagyjuk. A dresszinget ezalatt el is készíthetjük: Ízlés szerint víz, ecet, édesítőszer, bors chili, de nem kell ellepnie a salátánkat, mivel nem olajos,így könnyen felszívódik a sóban összeért zöldségekbe. A dresszing után beleöntjük a lemosott konzervkukoricát. Nagyon egészséges, fogyókúrás, mennyisége ellenére napi 2 adagot elfogyasztva is fogyás érhető el!!! Nagyon finom!! Tanácsok: Fagyasztott kukoricát is főzhetünk (fogyókúrázók ne párolják vajban, anélkül is fincsi lesz a saliban :) ) vagy akár el is hagyhatjuk kalóriacsökkentés érdekében, habár ez minden hozzávalóra is igaz. Fontos: Fogyózók ne cukros konzervet vegyenek, ha nem találnak anélkül, inkább főzzék a kukoricát!!Szintén nagyon finom és egészséges, ha 2 főtt tojást is beleszelünk. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 190 kcal Szénhidráttartalom: kb. 60 gramm A receptet beküldte: PumaNyuszi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |