Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos eperparfé recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg tejszín krémsajt
30 dkg eper
2 dl tejszín
1 dl tej
2 teáskanál folyékony édesítõ

Elkészítés:
Az epret megmossuk, kicsumázzuk, és félbevágva turmixgépbe tesszük. Hozzárakjuk a krémsajtot, ráöntjük a tejet és az édesítõszert, majd pépesre zúzzuk. A tejszínbõl kemény habot verünk, amit óvatosan összeforgatunk a gyümölcsös-krémsajtos keverékkel. Fóliával bélelt, téglalap alakú formába simítjuk, és a tetejét is befedve megfagyasztjuk. Tálalás elõtt a formából kiborítjuk, és forró vízbe mártott késsel felszeleteljük. Szép eperszemekkel feldíszítve tesszük az asztalra.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos hal » Krémsajtos sütemény » Krémsajtos burgonya » Krémsajtos uborkasaláta
» Krémsajtos kanapé » Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos rúd
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Krémsajtos-sonkás burgonya » Krémsajtos eperkrém » Brokkolis-krémsajtos penne
» Krémsajtos almasaláta » Krémsajtos cukkini » Krémsajtos csirkemell » Krémsajtos tésztaöntet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.