| Krémsajtos eperparfé receptSütemények, édességek Hozzávalók: 10 dkg tejszín krémsajt 30 dkg eper 2 dl tejszín 1 dl tej 2 teáskanál folyékony édesítõ Elkészítés: Az epret megmossuk, kicsumázzuk, és félbevágva turmixgépbe tesszük. Hozzárakjuk a krémsajtot, ráöntjük a tejet és az édesítõszert, majd pépesre zúzzuk. A tejszínbõl kemény habot verünk, amit óvatosan összeforgatunk a gyümölcsös-krémsajtos keverékkel. Fóliával bélelt, téglalap alakú formába simítjuk, és a tetejét is befedve megfagyasztjuk. Tálalás elõtt a formából kiborítjuk, és forró vízbe mártott késsel felszeleteljük. Szép eperszemekkel feldíszítve tesszük az asztalra. A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |