Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos almasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg savanykás alma
2 dl tejföl
10 dkg tejszines krémsajt
1 csomó zöldhagyma szárával együtt
1 citrom leve
1 mokkáskanál bors

csípet cukor

Elkészítés:
A hagymát a zöldjével együtt vékonyan felkarikázzuk.
A krémsajtot a tejfölt a hagymát a hagymazöldet és a fűszereket összeturmixoljuk.
Az almát kicsumázzuk és héjastól vékony csíkokra vágjuk.Tálba téve meglocsoljuk a citromlével.15 percig hagyjuk állni,közben többször átkeverjük.Szűrőlapát segítségével az almát átrakjuk egy másik tálba ,majd a visszamaradt citromos lét hozzáöntjüka mártáshoz.Átkeverjük egy csípet cukrral ízesítjük,végül ráöntjük az almára.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos tésztaöntet » Joghurtos almasaláta » Kakaós-krémsajtos felfújt » Krémsajtos eperkrém
» Krémsajtos sütemény » Sonkás-krémsajtos kiflik » Brokkolis-krémsajtos penne » Almasaláta zellerrel
» Krémsajtos-sonkás burgonya » Krémsajtos burgonya » Krémsajtos eperparfé » Krémsajtos rúd
» Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos kanapé » Céklás almasaláta » Almasalata


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.