Tutireceptek.hu fejléc

Diós krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg apróra vágott dióbél
20 dkg krémsajt


bors

Elkészítés:
A durvára vágott diót összekeverjük a krémsajttal és ízlés szerint a sóval,borssal.Jól kikeverjük.1-2 órára hűtőbe tesszük.pirított kenyérre kenve zöldpaprikával vagy paradicsommal fogyasztjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos rúd » Krémsajt pástétom » Krémsajtlepény kékszőlővel » Sonkás-krémsajtos kiflik
» Krémsajt » Lazactatár krémsajttal » Krémsajtos burgonya » Csípős krémsajt tésztára
» Tejszín krémsajt » Krémsajtos burgonyasaláta » Piros krémsajt » Mediterrán krémsajt
» Brokkolis-krémsajtos penne » Olasz krémsajtleves » Krémsajtos csirkemell » Kakaós-krémsajtos felfújt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.