| Könnyű citromos desszert receptSütemények, édességek Hozzávalók: babapiskóta 4 dl tejföl 4 dl habtejszín 2 citrom lereszelt héja 1 citrom leve 9 evőkanál porcukor gyümölcs a díszítéshez Elkészítés: Felverjük a habtejszínt. Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot, majd az így kapott krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel. Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a citromos habot és a babapiskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön! A tetejét friss gyümölcsökkel díszíthetjük. Fogyasztás előtt 2 órát hűtőben pihentetjük. Tanácsok: Nagyon gyors, egyszerű és savanykás íze miatt meleg nyári napon szívesen fogyasztjuk! Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Katalin1962 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |