| Kolbásszal töltött vagdalthús receptHúsételek Hozzávalók: 0,5kg. vegyes darált hús 2 áztatott zsemle fél fej hagyma 1 tojás ízlés szerint fokhagyma,zsír Egy szál füstölt kolbász só,bors Elkészítés: A darált húst összegyurjuk az áztatott,kicsvart,apróra morzsolt zsemlével,a tojással,a zsírban párolt hagymával,sóval,borssal,szétnyomott fokhagymával. Lisztezett vágódeszkán téglalap alakú lapot nyújtunk,rátesszük a kolbászt és belecsavarjuk. A rudat bőven zsirozott tepsibe tesszük és a zsirjával gyakran locsolgatva,a sütőben megsütjük. Párolt képosztával,borsópürével vagy burgonyakörettel tálaljuk. A receptet beküldte: Elviracska Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |