Tutireceptek.hu fejléc

Kolbásszal töltött vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0,5kg. vegyes darált hús
2 áztatott zsemle
fél fej hagyma
1 tojás
ízlés szerint fokhagyma,zsír
Egy szál füstölt kolbász
só,bors

Elkészítés:
A darált húst összegyurjuk az áztatott,kicsvart,apróra morzsolt zsemlével,a tojással,a zsírban párolt hagymával,sóval,borssal,szétnyomott fokhagymával.
Lisztezett vágódeszkán téglalap alakú lapot nyújtunk,rátesszük a kolbászt és belecsavarjuk.
A rudat bőven zsirozott tepsibe tesszük és a zsirjával gyakran locsolgatva,a sütőben megsütjük.
Párolt képosztával,borsópürével vagy burgonyakörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Elviracska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött sonkatekercs » Töltött oldalas » Gombával töltött karaj » Hússal töltött tészta
» Töltött laska » Kapros-túrós töltött gomba » Töltött karaj, másképpen » Hússal tőltötthagyma
» Csirkemájjal töltött gomba » Töltött dagadó 2 » Túróval töltött paradicsom » Répás, töltött csirkecomb
» Libás töltött káposzta » Bécsi töltött fánk » Tojással töltött karalábé » Töltött narancs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.