| Kolbásszal töltött sertéskaraj receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg-os rövidkaraj, 1 evőkanál só, kb. 20 dkg füstölt kolbász (a karaj hosszúságának megfelelő), 4 evőkanál étolaj Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, majd hosszú, éles késsel hosszában fölszúrjuk. Akkora vágást készítünk, amelybe az előzőleg megfagyasztott kolbászt bele tudjuk tolni. A megtöltött húst sóval bedörzsöljük, a felforrósított olajon átforgatjuk, majd kevés vizet aláöntve, lefedve forró sütőbe tesszük. 240°C-on 35-40 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk, majd legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük. Éles késsel vékonyan fölszeletelve tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |