Tutireceptek.hu fejléc

Kolbásszal töltött sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg-os rövidkaraj, 1 evőkanál só, kb. 20 dkg füstölt kolbász (a karaj hosszúságának megfelelő), 4 evőkanál étolaj

Elkészítés:
A húst megmossuk, leszárítjuk, majd hosszú, éles késsel hosszában fölszúrjuk. Akkora vágást készítünk, amelybe az előzőleg megfagyasztott kolbászt bele tudjuk tolni. A megtöltött húst sóval bedörzsöljük, a felforrósított olajon átforgatjuk, majd kevés vizet aláöntve, lefedve forró sütőbe tesszük. 240°C-on 35-40 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk, majd legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük. Éles késsel vékonyan fölszeletelve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött cannelloni » Töltött tojás (garnélával) » Sajtkrém - kolbásszal » Töltött kínai kel
» Töltött dagadó erdélyiesen » Csirkemájjal töltött karaj » Fincsi töltött padlizsán » Sonkával töltött burgonya.
» Töltött burgonyák » Hússal töltött gombafejek » Töltött cukkini paleósan » Töltött csiga
» Töltött sült krumpli » Sárgabarackos sertéskaraj » Töltött lasagnetészta » Fennséges töltött husi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.