| Kishamis receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 kg kockára vágott tök hámozva, magozva 2 citrom leve 2 vaníliás cukor 2 evôkanál cukor 2 dl víz 2-3 dl ananászszörp Elkészítés: A szörp kivételével óvatosan összekeverjük a hozzávalókat, s 12 órán át állni hagyjuk. Majd fölforraljuk, s beleöntjük a szörpöt. Újraforrás után tiszta befôttes üvegekbe töltjük, s száraz dunsztban hagyjuk kihűlni. Tanácsok: Minden olyan süteményhez felhasználhatjuk amibe igazi ananász kell. Sült húsok mellé is finom. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen szörppel ízesíthetjük, jóízűbefôttet kapunk. Bár a lányom a múltkor megjegyezte, ô még nem látott kockára vágott epret:))))))))))) Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: vereskati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |