| Kelbimbós pulyka receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg csontozott pulykacomb 10 dkg húsos szalonna 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 40 dkg mélyhűtött kelbimbó 5 dg hántolt árpagyöngy (gersli) Elkészítés: A húst és a szalonnát kis kockákra, a hagymákat apróra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk rajta a vöröshagymát. Rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés víz hozzáadásával párolni kezdjük. Amikor a hús félig puha, rászórjuk a gerslit, a foghagymát, a kelbimbót. Ráöntünk 2 dl vizet, lefedjük és sütőben készre pároljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |