Tutireceptek.hu fejléc

Kató néni grízgaluskája recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Pár e.k. Búzadara

Tojás

Elkészítés:
A tojások fehérjét felverjük. A sárgájukhoz adunk sót i.sz és beleöntünk fokozatosan,némi grízt. Ezt követően összekutyuljuk a felvert fehérjével. Ne kell hayni állni, attól lesz extra laza, hgy rögtön szaggatjuk.

Tanácsok:
Eddig én tettem bele vajat és hűtőttem, de felesleges :)
Mennyiséget nem írtam, mert levesfüggő.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos aszaltgyümölcs-leves » Zsályás paradicsomleves » Hideg krémleves » Boszniai tojásleves
» Erdélyi örmények gombalevese » Palóc leves » Pikáns raguleves » Olívás kenyérke
» Bubuka Joghurtos Körtelevese » Hűsítő szilvaleves » Kínai fafü leves » Sörleves habgaluskával
» Laktató rántott leves » Vegyes húscsíkok » Gombaleves a család kedvéért » Gyors kukoricaleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.