Tutireceptek.hu fejléc

Kató néni grízgaluskája recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Pár e.k. Búzadara

Tojás

Elkészítés:
A tojások fehérjét felverjük. A sárgájukhoz adunk sót i.sz és beleöntünk fokozatosan,némi grízt. Ezt követően összekutyuljuk a felvert fehérjével. Ne kell hayni állni, attól lesz extra laza, hgy rögtön szaggatjuk.

Tanácsok:
Eddig én tettem bele vajat és hűtőttem, de felesleges :)
Mennyiséget nem írtam, mert levesfüggő.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcs leves » Fokhagyma-krém-leves » Egri húsgombócleves » Málnás-joghurtos desszert
» Rokfortos zellerkrémleves » Kínai erős-savanyú leves » Hagymaleves kétféle sajttal » Bugaci leves
» Galyasági tojásleves. » Gyors zöldségkrémleves » Gombaleves » Gyümölcsleves (nem főzős)
» Mackó úr gombalevese » Tejszínes gombócleves » Laktató rántott leves » 3 perces saláta Antiapu módon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.