Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol fasírt. recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Egy fel karfiol,
kb 3.db tojás,
liszt,
só-vagy ételizesitő,
bors,
zsömlemorzsa,
olaj a sütéshez,

Elkészítés:
A karfiolt sósvizbe meg kell főzni összetörni villával a tojásokat felverve hozzáadni és anyi lisztet meg zsömlemorzsát hogy egy közepes lágy maszát kapunk amit kanállal zsömlemorzsába rakunk meg forgatjuk és el lapitjum közepes lángon pirosra sütjük

Tanácsok:
Lehet hozzá adni köretnek petrezselymes burgonyát de magába is finom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: aranka.varga@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolkrém » Krokett gombás karfiolból » Sertésborda karfiollal » Tejfölöskarfiol galuskával
» Karfiol fasírozott » Tejszínes, tojásos karfiol » Kifőtthús karfiollal » Karfiolos sajtleves
» Túrós karfiol » Rántott karfiolfasírt » Narancsos karfiolsaláta » Karfiolos csirkeleves
» Töltött karfiol » Tejes karfiol sargarepaval » Tejszínes karfiolleves » Karfiolos-sajtos puffancs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.