Tutireceptek.hu fejléc

Karamellás tej recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 ek cukor
2 dl tej

Elkészítés:
Egy púpos evőkanál cukrot serpenyőbe öntünk és kevergetve, kis lángon addig sütjük, amíg világosbarna nem lesz. Felengedjük 2 dl tejjel és addig forraljuk, amíg a karamell teljesen el nem olvad benne.
Végül ízlés szerint 1-2 kiskanál cukorral édesítjük és melegen vagy hidegen tálaljuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamellás, diós kocka » Körtés-karamellás süti » Karamellás torta... » Karamellás fincsi krémes
» Karamellás almás krémes » Karamellás ostya » Karamellás szelet » Karamellás zabkása
» Karamellás-csirkemell » Karamellás-diós golyó » Karamellás dió » Karamellás Sport szelet
» Pirított karamellás dió » Karamellás mandulafánk » Karamellás forró csokoládé » Karamellás tejberízs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.