| Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) receptItalok, koktélok Hozzávalók: 800 ml narancslé (frissen facsart vagy 100%-os) 300 ml száraz vörösbor 50 ml baracklikőr 5 tasak Vanillincukor Ízlés szerint 50 - 100 g cukor 2-3 késhegynyi szegfűszeg 2-3 késhegynyi őrölt fahéj 2 narancs vagy csillaggyümölcs (karambola) Elkészítés: A narancslevet, a vörösbort és a baracklikőrt a vanillincukorral egy főzőedényben elkeverjük és felmelegítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket. A csillaggyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk, és a puncshoz adjuk. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |