Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
800 ml narancslé (frissen facsart vagy 100%-os)
300 ml száraz vörösbor
50 ml baracklikőr
5 tasak Vanillincukor
Ízlés szerint 50 - 100 g cukor
2-3 késhegynyi szegfűszeg
2-3 késhegynyi őrölt fahéj
2 narancs vagy csillaggyümölcs (karambola)

Elkészítés:
A narancslevet, a vörösbort és a baracklikőrt a vanillincukorral egy főzőedényben elkeverjük és felmelegítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket.
A csillaggyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk, és a puncshoz adjuk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi pulykamell » Karácsonyi rumgolyó » Karácsonyi borkrémleves » Karácsonyi mézes figurák
» Gyümölcskenyér karácsonyi » Karácsonyi mézes süti » Karácsonyi puncsocska » Karácsonyi mézes tekercs
» Karácsonyi puha mézes » Karácsonyi burgonya » Karácsonyi töltött alma » Karácsonyi narancsleves
» Karácsonyi kevert süti » Karácsonyi édesség » Karácsonyi fatörzs » Karácsonyi puncs II.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.