| Karácsonyi puncsocska receptHozzávalók: 1,2 liter almabor vagy almalé 1 db fahéjrúd 1/4 teáskanál őrölt szerecsendió 0,5 dl méz 3 evőkanál friss citromlé 1 evőkanál reszelt citromhéj 4,5 dl ananászlé fahéjrudak. Elkészítés: Egy nagy fazékban forraljuk fel az almabort egy fahéjrúddal, majd állítsuk takarékra a lángot. Fedjük le, és lassú tűzön még öt percig főzzük. Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a maradék alapanyagokat a fahéjrudak kivételével, majd még további öt percig főzzük. Puncsos tálban kínáljuk. Mindenki kapjon egy fahéj rudat is, azzal kavargathatja az italát. Tanácsok: HA VALAKI CUKORBETEG AZOKNAL AJÁLJUK A " light" vagy OLYAN KÉSZITMÉNYT A BIO-BOLTBAN VAGY CUKOR MENTESEK!!!!! MEGVÁSÁRÓLT!! Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: cicaanya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |