Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás paszuly II recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg nagyszemű tarkabab,
30 dkg savanyú káposzta,
2 fej vöröshagyma,
30 dkg füstölt oldalas,
fokhagyma,
pirospaprika,
babérlevél,
zsír,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A babot előző este beáztatom,másnap kevés vízzel magfőzöm az oldalassal,és a babérlevéllel.A zsírban megpirítom az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
A tejföllel jól elkeverem és a káposztás babbal átforralom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás pogim » Káposztasaláta paleo módon » Káposztás lepénykék » Káposztás kifli
» Káposztás kacsa » Kelkáposztás rizs. » Nyers káposztasaláta » Káposztás parasztsaláta
» Káposztás malachús » Káposztás kocka, cvekedli » Káposztás burgonya » Káposztás burgonyaleves
» Káposztás rúd » Káposztás egytál » Nagyikám káposztás húsa » Savanyúkáposztás saláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.