| Juhtúróval töltött pulykamell receptHúsételek Hozzávalók: 70dkg pulykamellfilé 20dkg juhtúró 2fej vöröshagyma 10dkg kockázott bacon 8gerezd fokhagyma só bors kenyérszalonna olaj liszt tejföl Elkészítés: A pulykamellből 8egyforma szeletet vágunk,kiklopfoljuk,kiterítve egyik részére mindegyiknek elosztjuk a juhtúrót,a vöröshagymát,a baconkockákat,sózzuk,borsózzuk,ráhajtjuk a másik felét szalonnacsíkokkal és összetűzzük.Minkét oldalukat lisztbe mártva töltött pulykamelleket forró olajon kisütjük.Amikor mindkét oldaluk halványpirosra sült,kivesszük az olajból. A visszamaradt olajban az összezúzott fokhagymát megdinszteljük,felengedjük húslevessel,tejfölt adunk hozzá,majd a húsokat hozzátéve addig forraljuk,amíg a párolólé mártás sűrűségű nem lesz. Tálalásnál a húsokat tesszük először a tányérra,majd ráöntjük a mártást.Reszelt parmezánnal megszórjuk. A receptet beküldte: moncsibaba100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |