| Héjában sült krumpli receptEgytálételek Hozzávalók: 6 közepes méretű krumpli. Elkészítés: Egyforma, nem túl nagy, szép, egészséges krumplikat választok. Folyóvíz alatt, körömkefével súrolom meg, hogy jó tiszta legyen, mert sütés után a héja is fogyasztható. Sütőlemezen,vagy rácson, a közepesnél kicsit nagyobb lángon sütöm meg. Akkor jó, ha már puha a belseje, és papírszerű a héja, és néhány helyen megbarnult. Ha nem szeretnénk elfogyasztani a héját, akkor a sütőből kivéve meglocsolom egy fröccsentés vízzel, és letakarom egy percre tiszta konyharuhával. Így lepucolható a külseje. Asztalkendővel bélelt kosárban tálalom. Fagyos vajjal, vagy libazsírral és lila hagymával fogyasztható. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |