| Japán barnarizssaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 225g barnarizs 2 teáskanál sötét szezámmagolaj 2 gerezd fokhagyma zúzva 1 evőkanál gyömbér zúzva 450g borsó-répa-hagyma-gomba zöldségkeverék (ízlés szerinti arányokkal) 2 kanál szójaszósz 1/2 csésze szezámmag Elkészítés: A barnarizst egy edényben megfőzöm, majd leszűröm és félreteszem. Közepes lángon olajat forrósítok fel egy nagy serpenyőben, hozzáadom a fokhagymát és a gyömbért és kb egy percig hevítem. Ezután beleteszem a zöldségkeveréket és kb 3 percig párolom őket együtt. Az elkészült keveréket hozzáadom a barnarizshez és az egészet leöntöm a szójaszósszal. A szezámmag a tetejére kell, dísznek (: Tanácsok: Ez kb 4 adag Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 353 kcal Szénhidráttartalom: 54 gramm Zsírtartalom: 7,8 gramm A receptet beküldte: Chill Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |