| Ircsi tejfölös-túrós csirkéje -bármikor, bármennyi! receptHozzávalók: egy csirkemell,kicsontozva,lebőrözve,vékonyra szeletelve 15 dk tehéntúró egy nagytejföl pici étolaj sültcsirke-fűszersó izlés szerint fokhagyma,vagy snidling, én ma medvehagymával készitettem. Elkészítés: a vékony csirkemellszeleteket meghintettem -lucullus sültcsirke-fűszersóval,mokkáskanálnyi étolajjal, pici vizzel sütőzacskóban pároltam.Közben apróra vágtam jó sok medvehagymát,a tejföllel,túróval,pici sóval összekevertem. Amikor a csirkemell megpuhult a zacsiban, jénaiban szépen leraktam és megkentem a tejfölös-túróval. A zacskóban maradt léből keveset locsoltam a tetejére.Amikor a teteje kicsit megpirult,kivettem a sütőből. Tanácsok: Semmilyen köret nem kell hozzá,mert igen laktató,tiszta fehérje. Fejessaláta,vagy uborkasaláta mehet mellé, és egész nap ehető,hidegen is finom. Ez a mennyiség 3 adag. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 150/a kcal Szénhidráttartalom: 7 gramm Zsírtartalom: 2 gramm A receptet beküldte: hegyiircsi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |