| U1-es bucik receptHozzávalók: 210 g UPDATE MIX keverék (Norbi liszt) 180 g sima liszt 40 g teljes kiőrlesű liszt 15 g só 20 g élesztő (instant) 420 ml langyos viz 1 kiskanál ecet 1 kiskanál olaj – elhagyható lenmag, köménymag ízlés szerint Elkészítés: Továbbiakban úgy járunk el, mint a kenyérsütésnél, dagasztás fél óra, 45 percet kelés es aztán formázás. További 1 óra kelés a tepsin, hideg sütőbe betenni, hogy még keljen ott is. 200 fokon kb 50 percet sütni. Gépben is lehet dagasztani, egy kevés lisztet még esetleg felvesz, de épp csak annyit, hogy ne legyen ragacsos a tészta. Ebből a mennyiségből 10 db buci lesz. Fagyasztani is lehet. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |