| Indiai zöldséges ragu receptEgytálételek Hozzávalók: 2-3 kisebb cukkíni 30-40 dkg gomba 3 közepes burgonya brokkoli (ha mélyhűtött; 4-5 közepes rózsa) 1 gerezd fokhagyma 1 ek curry por (normál, nem extra csípős) kb. 1 dl szójaszósz 1,5-2 dl kókusztej (vagy narancslé), hogy félig ellepje a zöldségeket Elkészítés: A cukkínit, a burgonyát kockákra, a gombát cikkekre, a brokkolit kisebb darabokra vágjuk. Egy mélyebb serpenyőben a gombát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a többi zöldséget is. Pár percig pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megszórjuk curry porral, és meglocsoljuk szójaszósszal. Addig pároljuk, amíg minden zöldség meg nem puhul. Ezután hozzáöntjük a kókusztejet (ha kókusztejporból készítjük, ne legyen túl sűrű), és jól összekeverjük. Ezután még pár percig forraljuk. Tanácsok: Nem kell sporolni a fűszerekkel!:) Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: RLindi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |