| Húsvéti tojás desszert / sütés nélkül/ receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 cs csokipudingpor 1 konzerv öszibarack 9 dl tej 1 cs piskota tallér 10 dkg darált dió 3 dl.tejszinhab 10 dkg cukor /vagy édesitő a pudingba/ Elkészítés: A piskota tallérokat 6 kompotos tálban eloszjuk, erre öntjük a megfőzött pudingot, megszorjuk dióval, erre tesszük az öszibarackot a pupos felével,és körül tejszihabbal diszitjük. Tanácsok: A barack képezi a tojássárgáját a tejszin meg a fehérjét. Ha spré tejszihabot használunk akkor csak a tálalás előtt nyomjuk körbe, mert összesik. Babapiskotából készitjük akkor törjük darabokra. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |