| Hússzeletek almás-fűszeres bundában receptHúsételek Hozzávalók: 4 főre: 8 szelet hús (sertéskaraj,sertéscomb,pulykamell,csirkemell) 2-3 nagyobb alma 2 tojás liszt tej őrölt bors őrölt szerecsendió őrölt gyömbér só olaj a sütéshez Elkészítés: A felszeletelt húst kissé kiverjük,megsózzuk. Az almát megmossuk,meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük. A tojásból,lisztből,tejből sűrű palacsintatésztát készítünk,belekeverjük a lereszelt almát,sót,és a fűszereket ízlés szerint. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk,majd az almás masszába,és forró olajban szép rózsaszínűre sütjük. Sült burgonyát vagy rizst adunk mellé. Tanácsok: Finom és kiadós. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |