Tutireceptek.hu fejléc

Hússzeletek almás-fűszeres bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre:

8 szelet hús (sertéskaraj,sertéscomb,pulykamell,csirkemell)
2-3 nagyobb alma
2 tojás
liszt
tej
őrölt bors
őrölt szerecsendió
őrölt gyömbér

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A felszeletelt húst kissé kiverjük,megsózzuk.

Az almát megmossuk,meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük.
A tojásból,lisztből,tejből sűrű palacsintatésztát készítünk,belekeverjük a lereszelt almát,sót,és a fűszereket ízlés szerint.

A hússzeleteket lisztbe forgatjuk,majd az almás masszába,és forró olajban szép rózsaszínűre sütjük.


Sült burgonyát vagy rizst adunk mellé.

Tanácsok:
Finom és kiadós.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Akácvirág bundában » Hal finom bundában » Mustáros hús bundában » Almás-fűszeres csirkemell
» Sült alma diós bundában » Juhsajt szezámos bundában » Csirkecomb kókuszbundában » Pulykamedalion bundában
» Csirke sajtbundában » Őszibarack bundában » Bodzavirág bundában » Töltött padlizsán bundában
» Virsli bundában » Hal diós bundában » Bundában sült pulykaérmék » Szendvics bundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.