| Akácvirág bundában receptSütemények, édességek Hozzávalók: Frissen szedett szép akácvirág. Sűrűbb palacsinta tészta édesen, vaniliásan. Olaj a kisütéshez. Vaniliás porcukor a hintéshez. /finom fahéjas porcukorral is/ Elkészítés: A frissen leszedett akácvirágot alaposan megmossuk ,lecsepegtetjük, leitatjuk róla a vizet. Belemártogatjuk a tésztába és bő, forró olajban aranybarnára kisütjük. Papírra kiszedve kicsit leitatni róla a felesleges olajat. Meghintve azon frissiben fogyasztjuk! Tanácsok: A virágokat mosás után áztassátok be egy kis citromos/ecetes / vízbe.Minden esetleges szennyeződés lemenjen ról. Leöblítés után itassátok le róla a vizet. Érdemes kipróbálni! Érdekes és még finom is. A receptet beküldte: DuciJucika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |