Tutireceptek.hu fejléc

Húsgolyók tejszínes mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg darált hús
2 vöröshagyma
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
5 dl főzőtejszín
25 dkg reszelt sajt
só, bors, ételízesítő

Elkészítés:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük.

Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük.

Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával.

Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke sajtmártásban » Gnocci olaszos mártásban » Tejszínes karalábé sajttal » Csirkemell sajtmártásban
» Tejszínes cukkinileves » Tejszínes rakott karfiol » Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes csirke
» Gombás-tejszínes penne » Tejszínes spárgakrémleves » Tejszínes csirkehús » Tejszínes toffee-muffin
» Tejszínes Csokitorta » Tejszínes spárgás hal » Tejszínes spanyol csirke » Tejszínes, epres fánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.