| Hólabda2 receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás 6 kanál liszt 6 kanál cukor 6 kanál víz 1 sütőpor 5-6 kanál darált dió A krémhez: 1/2 l. tej 4 kanál liszt 20 dkg porcukor 1 van.cukor 1 liga margarin 1 cs kókuszreszelék Elkészítés: Az alapanyagokból piskótát sütünk, a dió hozzáadásával. Amikor kihűlt kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Közben elkészítjük a krémet: A lisztet a tejjel, a cukorral a van. cukorral sűrűre főzzük. Amikorlangyos hozzákeverjük a liga margarint.( Azért liga, mert attól nem sárgul be a krém, szép fehér marad). A pogácsákat középen ketté vágjuk, közepét oldalátés a tetejét megkenjük a krémmel majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtőben tároljuk. Tanácsok: Finomabb 1-2 óra múlva amikor már összeértek az ízek. A receptet beküldte: Sylva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |