| Hólabda 2. receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 db tojás 6 evőkanál liszt 6 evőkanál cukor 6 evőkanál víz 1 cs. sütőpor 1-2 evk kakaópor A krémhez: 1/2 l. tej 4 evőkanál liszt 20 dkg porcukor 1 cs. vaníliás cukor 1 db ráma margarin kókuszreszelék olvasztott csoki díszíteni Elkészítés: A hozzávalókat piskóta szerűen kikeverjük, majd megsütjük. Ha kihűlt, félbevágjuk. Közben elkészítjük a krémet: A lisztet a tejjel és a cukrokkal sűrűre főzzük. Amikor langyos hozzákeverjük a rámát. Kicsit hűlni hagyjuk, és megkenjük vele a lapot, majd kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Egyesével kívülről is bekenjük krémmel, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Kicsit hűtőbe rakjuk, majd az olvasztott csokival "lecsíkozzuk". A receptet beküldte: Pné Veronika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |