| Hólabdácska receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojás 12dkg cukor 12dkg liszt 2evőkanál kakaópor A krémhez: 1csomag vanília puding 4dl tej 25dkg margarin 25dkg porcukor A díszítéshez: kókuszreszelék tortabevonó Elkészítés: A tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, valamint a kakaót. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle. A vanília pudingot a tejjel elkészítjük és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk. Két-két karika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékbe megforgatjuk. A tetejét felolvasztott tortabevonóval vonjuk be. Tanácsok: Én a pudingot cukorral főzöm meg és nem várom meg, hogy kihűljön, mert így sokkal könnyebb hozzáadni és eldolgozni benne a margarint! A tortabevonót egy kis tejjel hígítom, mert így nem lesz olyan kemény a süti teteje! Nagyon finom! A receptet beküldte: Missygirl.e Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |