| Héjában sült burgonya tonhallal és metélőhagymával receptHalas ételek Hozzávalók: 4 sütni való burgonya 250 g sovány cottage cheese, vöröshagymával és metélőhagymával ízesítve 200 g konzerv tonhal (sós lében eltéve, leszűrve) 1 szár szárzeller, felszeletelve 3 szál újhagyma, vége levágva, felszeletelve Tabasco szósz és zöldsaláta a tálaláshoz Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra (légkeveréses sütőt 160 fokra). Szurkáljuk meg a burgonyákat villával. Tegyük őket a sütőbe és süssük 60-90 percig, vagy addig amíg a belsejük megpuhul. 2. Közben keverjük össze az ízesített cottage cheese-t a tonhallal, a szárzellerrel és az újhagymával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. 3. Tálaláskor vágjunk mély keresztet mindegyik sült burgonyába, kissé húzzuk szét őket és töltsük beléjük a tölteléket. Locsoljuk meg néhány csepp Tabasco szósszal, és kínáljuk zöldsalátával. Tanácsok: Ne ijesszen el senkit a hosszú elkészítési idő, hiszen az előkészületek mindössze tíz percet igényelnek, a többit már a sütő végzi:D Elkészítési idő: 90 perc Kalóriatartalom: 237 kcal Szénhidráttartalom: 39 gramm Zsírtartalom: 1 gramm A receptet beküldte: freshlinda Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |