Tutireceptek.hu fejléc

Harcsafiléből készült halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg harcsafilé,
3 nagy fej hagyma,
4 ek szép kalocsai paprika,
2 dkg só,
3 cseresznyepaprika.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágom, majd kb. 2.5 liter vízben felteszem főni. Mikor felforrt beleteszem a 3x3 centis kockákra vágott harcsafilét, a sót és a paprika felét, (ha erősen szeretjük, akkor a cseresznyepaprikát is. Kb 25-30 perces forralás után beleszórom a paprika másik felét és még vagy öt percig forralom.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pontyhalászlé » Halászlé » Halászlé (bajai módon) » Balatoni halászlé 1.
» Pulykából készült komplett » Halászlé Ricsi módra » Paksi halászlé original » Korhely-halászlé
» Korhely halászlé pontyból » Halászlé egyszerüen » Pontyhalászlé egyszerűen » Dunai halászlé
» Hintóban készült tojás » Patrik napra készült keksz » Bajai halászlé » Bácskai halászlé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.