Tutireceptek.hu fejléc

Halászlé egyszerüen recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg. különféle hal,
só. 1 nagy fej vöröshagyma,
2 evőkanál fűszerpaprika,
2 db. cseresznyepaprika ( vagy száraz hegyespaprika)

Elkészítés:
A halakat megtisztitjuk, fejet, uszonyokat levágjuk. A nagyobb szeleteker féálretesszük, besózzuk, a filézett csontot, fejet és egyéb részeket bográcsba tesszük. Megszórjuk apróra vágott vöröshagymával, felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje és erős tűzön főzzük 30 percig.Ekkor hozzáadjuk a halszeleteket, sózzuk, fűszerpaprikázzuk, beledobjuk az egyik cseresznyepaprikát és újabb 10 percig lobogó tűzön
készre főzzük.Szükség szerint tovább ízesíthetjük sóval, csipős paprikával.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vitaminsaláta egyszerűen. » Töltött cukkíni egyszerűen » Balatoni halászlé 1. » Reszelt túrós egyszerűen
» Paksi halászlé original » Pavlova torta egyszerűen » Sajtos rúd /egyszerűen/ » Csokoládétorta egyszerűen
» Gombapörkölt egyszerűen » Reteksaláta - egyszerűen » Almás süti - egyszerűen » Fajszi halászlé
» Császármorzsa egyszerűen » Kolbászos lecsó egyszerűen » Gombás csirke egyszerűen » Zellerkrémleves egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.