| Hamis velő receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 közepes karfiol (tisztán 50-60 dkg) 1 nagy fej vöröshagyma olaj fűszerpaprika (lehet csípős is) ízlés szerint majoranna ízlés szerint őrölt bors só csipet szerecsendió 3-4 db tojás Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, jól megmosom. A vöröshagymát tisztítás után apró kockákra vágom, olajon megdinsztelem, beleteszem a fűszerpaprikát, hozzáadom a feldarabolt (félbe-négybe vágott)karfiolrózsát. Kevés vizet öntök alá, sózom, borsozom, és fedő alatt puhára párolom. Mikor már megpuhult, leveszem a fedőt, zsírjára sütöm. Hozzáadom a majorannát és a szerecsendiót, jól összekeverem. A tojásokat felütöm, habosra keverem, ráöntöm a karfiolra, és addig sütöm, míg a tojás megdermed. Friss kenyérrel vagy sült burgonyával nagyon finom. Tanácsok: Egy gyors vacsorának nagyon jó és olcsó. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |